המלצה בעקבות ממצאים ב US בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/07/2016 | 11:23 | מאת: בתיה

שתי האונות של בלוטת מגן בגודל תקין. מימין הוגדמו שתי קשריות, קשרע אחת היפואקוגני בקוטר כ-6 מ"מ, השניה בחלק התחתון של האונה, במידות כ – 11*6 מ"מ, מכילה מרכיב ציסטי קטן –TIRADS 3 אונה שמאלית הומוגנית פרט למוקד איזואקוי זעיר, קוטרו כ – 4 מ"מ. לא הודגמו קשרי לימפה מוגדלים בצוואר. יציבות במשך שנתיים בעונה הימנית, מוקרד חדש בעונה שמאלית

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. לייעוץ אנדוקרינולוג או רופא אאג להחלטה על המשך מעקב. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)