פיענוח ניקור תירואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/06/2016 | 12:07 | מאת: נאוה

שלום להלן הממצא: קולואיד רב בחלקו סמיך, תאים פוליקולארים רגילים פזורים ובקבוצות גרעינים ערומים. לסיכום קשר קולואידלי Bethesda class II אודה לתשובה האם הממצא שפיר או חלילה לא ומה עלי לעשות

שלום רב, הממצא נראה שפיר. ממליץ להיבדק ע"י רופא אאג או אנדוקרינולוג ולהמשיך מעקב מסודר. רק במידה והגוש יגדל תהיה אינדיקציה לכריתתו (אלא אם חשוד או גדול במיוחד כבר כיום במישוש). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)