פיענוח תוצאות ניקור

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/06/2016 | 22:41 | מאת: נאוה

להלן התוצאות קולואיד רב בחלקו סמיך, תאים פוליקולארים רגילים פזורים ובקבוצות גרעינים ערומים. לסיכום קשר קולואיד לי Bethesda class Zizi. ברצוני לדעת האם זה שפיר או חלילה לא

שלום רב, קבוצת הבטסדה- יש טעות בהקלדה שלך...נא הקלידי שוב. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)