ציסטה חדשה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/05/2016 | 16:42 | מאת: קטי

שלום רב. אני בת 38 מגיל 20 אני סובלת מהיפר של בלוטת תריס.כבר 3 פעמים שתיתי מרקפטיזול.הציאו לי יוד.אבל בדיוק כאשר הייתי צריכה לקבל אותו גיליתי שאני בהריון והתפקוד של הבלוטה הסתדר ועד עכשיו בסדר. אני עושה פעם בכמה שנים אולטרסאונד בלוטת תריס.עשיתי לפני כמה ימים והתשובה הייתה שפחות או יותר הכל תקין אבל התגלתה ציסטה 0.4 שניראת coloid cyst. השאלה שלי האם זה משהו סרטני,והאם זה ממצא שכיח? תודה רבה מראש על התשובה. קטי

שלום רב, זה ממצא שפיר ושכיח. מחייב מעקב שנתי בלבד עם US. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)