אודה לפענוח אולטראסונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/05/2016 | 09:16 | מאת: zohar

אתמול עשיתי אולטראסונד צוואר להלן הממצאים: בלוטת התירואיד הודגמה במנחים רוחביים ואורכיים: אונה ימנית- בגודל 15*16 מ"מ, מרקמו בלתי אחיד עם קשרית אזיקואית בגודל 11*18 ס"מ. אונה שמאלית- בגודל 10*12 מ"מ, מרקמו אחיד. האיסטמוס- ברוחב 3 מ"מ בלוטת הרוק והלימפה תקינות אציין כי אני בתחילת היריון- שבוע 7 אשמח לפענוח

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. לגושים מעל 1 סמ ההמלצה הינה לניקור וביופסיה תחת US. ממליץ אם כן לבצע זאת ואז, בהנחה ותקין, לחזור על US ביקורת לאחר ההריון. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)