US צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/06/2011 | 23:06 | מאת: זהבה

שלום רב, בתאריך 22.6.2001 ביצעתי סונור צואר. קיבלתי תוצאות והם. תת ליסטי מימין, הודגמה בלוטת היפואקוגנית 7*18 מ"מ, עם זרימת הדם מרכזית בלוטות לימפה דומות. תת ליסטי במשלוש הקדמי\ קדמי משמאל ( מימדים 8*2 מ"מ. אבקש לקבל תשובה ולמי עליילפנות חוץ מרופא משפחה.

שלום רב, סה"כ לא נשמע שיש ממה לדאוג. ממליץ להגיע לבדיקת רופא המשפחה להמשך בירור. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)