כמה זמן צריך לחכות להזמנה לניתוח, סרטן בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/05/2011 | 22:34 | מאת: ליאור

אובחן אצלי סרטן בבלוטת התריס(מהסוג השכיח, לא זוכר את שמו) הרופא החליט שצריך לעשות ניתוח. שאלתי היא כמה זמן (פחות או יותר) צריך לחכות להזמנה לניתוח?

שלום רב, אם מדובר בסרטן פפילרי של הבלוטה אזי אין לחץ מכיוון שהגידול גדל לאט. עדיין ההמלצה הינה לנתח תוך לא יותר מ 4-6שב'. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

11/06/2011 | 12:38 | מאת: ליאור

קודם כל, תודה על התשובה. יש לי שאלה מגוחכת, רק תגיד לי בבקשה מה זה שב'(4-6 שב').

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)