הרצליה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/05/2011 | 23:13 | מאת: גל

דר אבי חפץ שלום רב אשמח אם תאבחן בדיקת ct מוקד היפודנסי בקוטר 1.8 סמ באונה ימנית של בלוטת המגן תודה גל

שלום רב, ממצא אקראי של גוש בבלוטת המגן ב CT הינו שכיח. מרבית הממצאים שפירים. ממליץ לפנות לרופא אאג לבדיקה ובהמשך קרוב לודאי US צוואר עם לעיתים עם ניקור הגוש לביופסיה. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)