עשיתי אולטרסנד לבלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/03/2011 | 20:58 | מאת: ליטל

אשמח אם תעזור לי להבין כי התור לרופא שנקבע לי רחוק ואני מודאגת. אונה ימנית מקרם אחיד .אונה שמאלית מרקם בלתי אחיד בחלק האמצאי קדמי הודגמה קשרית באקוגניות מעורבות בגודל 0.7 0.4 ס"מ בנוסף הודגמו מספר קשריות היפואקוגניות קטנות בקוטר עד 0.5 סמ .ומספר קשריות איזואקוגניות זעירות בגודך עד 0.4 ס"מ.תודה רבה.

שלום רב, הרושם של מחלה שפירה של הבלוטה שגורמת לגושים וציסטות (גוייטר של הבלוטה). הבירור חייב לכלול בדיקת רופא אאג מנתח ראש צוואר שיחליט על צורך בבירור נוסף (US וביופסיה של הגושים במידת הצורך). בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)