תוצאות בדיקה מיפוי כל גופי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/03/2011 | 16:24 | מאת: א.א

לפני כשבועיים וחצי עשיתי מיפוי כל גופי ואני מבקשת לקבל הסבר על התוצאות: "מיפוי כל גופי 10 ימים לאחר מתן r131.מאה מיליקרי הדגים מוקד יודופילי במיטתה של האונה השמאלית של בלוטת התריס, המתאים לשייר של האונה: ללא מוקדים יודופילים פתולוגים מרוחקים". אודה לכם על תשובתכם המהירה. הרופא שלי אמר שזו תשובה טובה ושהוא יסביר לי כשאגיע אליו ואני בכל זאת לחוצה... תודה רבה.

שלום רב, ממצא שכיח ולא מדאיג. השארית חוסלה קרוב לודאי ע"י היוד הרדיואקטיבי שניתן. להמשך מעקב בלבד. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)