בדיקת us בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/06/2012 | 10:15 | מאת: רונית

תוצאות בדיקת האולטרסאונד מה-7.3.12 הן האונה הימנית עובי 14ממ הרוחב 11ממ האיסתמוס בעובי 4.1 ממ. מירקם הבלוטה היפו אקוגני בלתי אחיד גס .קשר בולט שונה בקוטר כ-7 ממ באונה השמאלית בקוטב התחתוןבעל גבול יחסית חד וסדיר וואסקלי במרכז המירקם היפו אקוגני .ללא ווסקולריזציה מוגברת בבלוטת התריס נוכחות קשרי לימפה אין. אני אשה בת 55 מטופלת בכדורים ללחץ דם גבוה נורמיטן ואמלו, ומאתמול התחלתי לקרבל אלוקרסין 50 מיליגרם,אודה לך על התייחסות תודה מראש רונית

16/06/2012 | 10:27 | מאת:

שלום רב, הקשר אינו מדאיג במיוחד אך הייתי ממליץ לבצע US במקום איכותי ובמידה וחשוד מבחינה סונוגרפית- רק אז לבצע ניקור תחת US. במידה והמראה הסונוגרפי שפיר- ניתן לעקוב בלבד. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il