thyroglossal cyst

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/05/2012 | 21:55 | מאת: הג

שלום רב, באולטרסאונד שנערך עקב נפיחות בצואר התגלה בקו האמצע מעל סחוס התירואיד מבנה תת-הדי לא אחיד עם הגברה מאחוריו קרוב לודאי ציסטי לא צלול בגודל 2.2*1.4*1.8 ס"מ קרוב לודאי thyroglossal cyst בלוטות הלימפה לא מוגדלות האם מדובר בציסטה שיש להסיר? תודה רבה!

שלום רב, מקובל להסיר ציסטה זו עקב נטייתה להזדהם. מומלץ לפנות לד"ר אבנר ביחידה לאאג ילדים באסותא (03-7645464). בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)