גוש 4 סמ בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/05/2012 | 18:44 | מאת: דנה

ש לום האם יכול להיווצר גוש בבלוטת התריס 4 סמ עקב תנועה לא נכונה בצוואר כמו מתיחה לצד נגדי או האם פעם היו מקרים של גוש 4 סמ בבלוטת התריס וזה היה דלקת אבקש תשובה חשוב לי תודה. או האם יש גם גודל כזה 4סמ שיכול להיות שפיר

שלום רב, ראה תשובתי למטה. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)