קרית גתית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/02/2011 | 17:18 | מאת: דליה

שלום לך קרית גתיתית אני שמחה שיש פה חברה מקרית גת כמוני נעים מאווד ... אים ניכנסת לפורום של דר אבי חפץ את בידיים טובות מנסיוני כןן .. תמשכי להיתייעץ איתו ממליצה לך בחום גם אים צריך ניתוח לכי עליו את יכולה ליכתוב מייל ואני הענה לך הרי שכנים אנו ........ בטח מכירה אותי רפואה שלימה לך

.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)