מעט על ניתוח פר תוראיד .

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/02/2011 | 21:30 | מאת: דליה אלמקייס

ערב טוב לאנשי הפורום , ולך דר אבי חפץ . אני עברתי את הניתוח בצלחה רבה עי" דר אבי חפץ באסותא רמת החיל בשבוע שעבר .כעת מחלימה בבתי אשר בדרום .לכל מי שצריך לעבור את הניתוח הזה אני ממלציה בחום לעשות אותו באסותא . בית חולים טוב,על רמה של בית מלון נהנתי מהצוות הרפואי הן במחלקה והן בחדר הניתוח לפני ההרדמה כמובן. עוד הערב הזה שאני כותבת שורות אלו היתקשרו אלי מבית החולים לישאלו לשומי והאים אני היתי מרוצה ממנו. כמובן שעניתי כן מאווד . אז לכל מי שצריך את הנתוח הזה אני ממלציה בחום. לבריאות ממני דליה אלמקייס.

שלום רב, שוב תודה על המילים החמות.בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

26/02/2011 | 21:54 | מאת: כלנית

היתי רוצה לדעת יותר פרטים על הניתוח אם הניתוח וההחלמה קשה.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)