ניתוח פראתוראיד אנודמה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/02/2011 | 12:52 | מאת: דליה אלמקייס

לדר אבי חפץ שלום ראשית תודה לך על היחס המסור על זה שעברתי את ניתוח שלפראתוראיד בהצלחה. שמחתי להכיר רופא נחמד מאווד מנתח שאני אהבתי לכנות אותו תותח על בבית חולים אסותא בית החייל תוד לכל הצוות שכל הזמן היה איתי במעקב אשמח לקבל ממכים בהמשך טיפול במרפאה תודה לך דר אבי חפץ היקר .ולא אשכח את הפקידות שלך .....

שלום רב, תודה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)