לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/11/2011 | 15:13 | מאת: הילה

לפני שלושה חודשיים התחלתי את הכדורים החדשים אני ספורטאית בת 43 והרגשתי עיפות נוראית בחילות ודופק מטורף גם במנוחה כמובן שרצתי לרופא ואחרי בדיקה הסתבר שאני לא מאוזנת לוקחת פעמיים בשבוע 150 ובשאר הימים 100 עדין מרגישה רע מאד בעיקר נשירת שיער ובחילות קשות ודופק שלא מאפשר לי לעשות אימונים עצימיים מה עושים??

שלום רב, במצב של חוסר איזון הדבר החשוב ביותר הינו להשיג איזון של תפקוד הבלוטה. ממליץ להגיע לאנדוקרינולוג עם תפקודי תירואיד עדכניים. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)