חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/02/2011 | 15:16 | מאת: ב

שלום רב, לפני כ-4 שנים עברתי ניתוח וכרתו לי את בלוטת התריס,זה היה סרטן מסוג קרצינומה פפלירית. אני נמצאת במעקב אצל אונקולוג ואינדקרינולוג. אני מאוזנת ואין סימנים למחלה. אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת מאונקולוג באזור הצפון. האם אתה יכול להמליץ לי על מישהו שההתמחות שלו היא ב. התריס? תודה מראש!

שלום רב, ישנם אונקולוגים ואנדוקרינולוגים רבים שעוסקים בטיפול בסרטן בלוטת המגן. ניתן לפנות לבתי החולים לייעוץ. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)