תופעות לוואי ללא הפרעת איזון

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

31/10/2011 | 17:05 | מאת: ר.פ.

האם יתכן שתהיינה תופעות לוואי כגון דיכאון חולשה ועוד ללא שינוי של ממש באיזון?

01/11/2011 | 12:37 | מאת: מאוזנת

בהחלט יתכן. זה מה שקורה אצלי.

01/11/2011 | 21:59 | מאת: dana

גם אני סובלת מתופעות לוואי מרובות, נשירה,קוצר נשימה\ עייפות, השמנה ותוצאות הבדיקה מאוזנות האם ייתכן?

שלום רב, כל התופעות תתכננה עקב תת פעילות הבלוטה. ממליץ לגשת לאנדוקרינולוג עם בדיקות הדם העדכניות של תפקוד הבלוטה. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464.

21/11/2011 | 10:30 | מאת: קרן

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)