חדות העבודה 22/4, גבעתיים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/10/2011 | 10:02 | מאת: גבריאלה

שלום, אני נוטלת אלטרוקסין מזה שנים רבות. ומבצעת בדיקות אחת לשנה באדיקות רבה. המינון שלי הוא 100 ו-150 לסרוגין. המנה האחרונה של 100 היתה בפורמולה החדשה, ולשאלתי את הרוקח כל השוני בכדור, ענה לי שהוציאו את הלקטוז מהפורמולה. דוקא שמחתי כי יש לי רגישות ללקטוז. עכשיו אני מבינה שהתופעות מהן אני סובלת לאחרונה קשורות לשינוי. כאבי ראש, דופק מואץ וכאבי רגלים (שאובחנו ע"י אורתופד כשברי הליכה, ולא ברור לי כעת אם אכן זה כך). הבדיקות האחרונות שעברתי העידו דוקא על איזון בבלוטה, אך נערכו בטרם התחלתי את נטילת הכדור החדש. לידיעת כולם! יום נעים

שלום רב, תרגישי טוב. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)