מודאגת מתוצאות סונר בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

31/01/2011 | 22:42 | מאת: נועה

בת 63 סובלת מל.ד, אוסטופורוזיס מטופלת ומאוזנת ערכתי החודש מספר בדיקות ובין היתר סונר בלוטת המגן . אודה לך באם תפרש לי משמעות תוצאות הבדיקה. להלן הממצאים אונה ימנית מוגדלת עם קשרים מרובים רקמתיים עד 1.9 ס"מ אונה שמאלית מוגדלת עם הסתיידות בתוכה איסטמוס תקין לחץ קל על הקנה על ידי אונה ימנית אין דחיקה של כלי הדם הצוארים ללא ממצא באיזור PARATHYROID סונר רקמות רכות של צואר צד ימין ושמאל לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בשרשרת היונלרית.

שלום רב, נשמע כמחלה שפירה (גוייטר) של בלוטת המגן. יש להגיע לבדיקה וקרוב לודאי להשלימה עם ניקור של הגוש הדומיננטי תחת US. ניתן להגיע לייעוץ במרפאתינו (03-7645464). בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)