betsba-4 tu 5 מפחדת ולא מצליחה להשיגך

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/05/2024 | 08:52 | מאת: עזרה בבקשה דחוף

בוכה כבר כמה ימים ,אנא עזרתך שמעתי המלצות , אני בלאומית זהב ניסיתי ליצור קשר עמכם אין תשובה פרסמתי את הנייד אשמח למענה ועזרה . בברכה בכבוד רב תודה דר

שלום רב, לא מדאיג ולא צריך להיות בלח. סמסי לאסף, המתאם שלי, לטלפון 050-6959440 ואמרי שיצרת איתי קשר בפורום. הוא יקבע לך תור בהקדם. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)