ליאת-דחוף בטסדה 4.................................

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/05/2024 | 17:51 | מאת: בטסדה 4

בטסדה 4 ומפחדת ממש ,הופניתי לבדיקות מקיפות באיכילוב ,האם אפשרי לצאת מזה לא בא לי לסיים תחיים בגילי ומאד חוששת

שלום רב, לא מדאיג מידיי. עדיין מרבית הסיכוי שהממצא שפיר. יש כל מיני אופציות כירורגיות ולא כירורגיות. מציע להגיע ליעותץ מסודר כולל US איכותי. ניתן לתאם במרפאתינו 03-7645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

02/05/2024 | 08:29 | מאת: ליאת-ths4

תודה דר על המענה המהיר קשה להשיגך על מנת לקבוע פגישה ,אני שייכת ללאומית זהב משלים מקבל ?לא ישנה ובוכה ,היום הולכת לאייכילוב ,שמעתי אודותיך המלצות ,ולא עונים

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)