פענוח אולטראסאונד מאוד לחוצה וחוששת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/03/2024 | 07:05 | מאת: דנה

שלום דר לאחר 20 כריתת בלוטת תריס עקב פפילרי לפני שנה כריתת גוש שפיר בבלוטת הרוק. כעת התגגלה בלוטת לימפה אחת עגולה אטיפית ללא הסתדייויות וללא זרימת דם בתוכה לא התגלו גושים נוספים בצוואר. גודל הבלוטה 0.4 סמ. הרופא אמר שלאור ההיסטוריה דחוף דחוף fna מה זה יכול להיות מאוד לחוצה ומה קשור למה שהיה לי

שלום רב, לא נשמע לי מאוד מדאיג. ניתן לביצוע במהירות ויעילות (והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום) במרפאתינו בארם: 03-7645464. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)