בלוטת התריס בדיקת דם ואולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/02/2024 | 02:42 | מאת: דניאלה

בריאה בדרכ. באולטרסאונד בלוטת התריס שתי האונות והאיסטימוס תקינים בגודלם מרקמם לא אחיד עם מספר קישריות היפואקוגניות בקוטר מרבי של עד 0.6 מ"מ . בבדיקת דם Tsh= 6.291 T4 free=16 Thyroglobulin ab= 140 iu/ml ANTI THYROID PEROXID=2497.90 U/ml אני רואה שיש חריגות בבדיקות דם האלו . אשמח לדעת במה מדובר . תודה מראש ❤️🙏

שלום רב, מדובר בנוגדנים כנגד הבלוטה שעלולים לגרום לירידה בתפקוד שלה. יש לפנות לאנדוקרינולוג (ניתן כם במרפאתינו בארם לתאם לד"ר מירב סרברו- 03-7645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)