פיענוח דחוף לu.s צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/11/2023 | 22:56 | מאת: הילו

ביצעתי u.s על דעת עצמי לאחר שהיה מעט נפוח בבלוטת רוק טוען שזה כנראה אבן פיצית ויעבור. אך נמצא קשרית של 0.44 ממ שלידה כתוב המילה איפואקוי . הרופא שביצע את האולטרסאונד טען שזה מאוד קטן ולכן אפילו לא לא יתן נקוד ושלחצתי עליו אמר לי שהיה נותן ארבע אבל ממליץ להגיע עוד חצי שנה לעשות u.s חוזר . האם יש סיכוי שזה יעלם? יקטן? ( יודעת שלא נפוץ אבל האם נתקלת באופן אישי) כמה זה מדאיג? ממש דואגת לאחר חצי שנה אם לא גדל זה עדין מחייב בדיקה לכל החיים?

שלום רב, לא נשמע מדאיג. להמשיך מעקב הרופא המטפל. יש סיכוי שזו קשרית לימפה שתעלם. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)