פיענוח אולטראסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/11/2023 | 10:03 | מאת: שו

רוצה לדעת מה זה אומר: אונה ימנית: 12X12X51 ממ אונה שמאלית: 10X13X45 ממ בלוטת התריס ואונה שמאלית בגודל ומרקם תקינים. באונה ימנית מודגמת קשרית בודדת, הטרוגנית, נוזלית בחלקה, ספק היסתידות קטנה סמוך לדופן, 10X8X15 ממ קוטרה. TI-RADS 3. לא זוהו בלוטות לימפה מוגדלות בקדמת הצוואר.

שלום רב, לא מדאיג אך,הייתי ממליץ us איכותי של הצוואר והחלטה על הצורך בהמשך בירור. ניתן לבצע במרפאתינו או בבתי חולים ציבוריים. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)