קשר בין בלוטת התריס ומיתרי הקול

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/11/2023 | 10:09 | מאת: בלוטת התריס ומיתרי הקול

בבדיקת אולטרסאונד נמצא:תהליך מוקדי מסוג tr-4 באונה הימנית.כ-4 מ"מ מתאים ל1 ACR tirades.מאחר ובמקביל סובל מצרידות בגרון ובמיתרי הקול האם יש קשר לאבחון ?

שלום רב..יכול להיות. יש,להגיע לבדיקת מיתרי הקול והמשך בירור הגוש בתירואיד. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)