ניקור חוזר לקשרית !!

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/11/2023 | 22:39 | מאת: שלי

שלום דר אבי חפץ מצרפת לך תשובה של ניקור חוזר שעשיתי אשמח לתשובה אני ממש מפחדת! ממצא: פרטים קלינים סליידים רטובים 3 סליידים יבשים + C.B בדיקה מיקרוסקופית - בניקור קשר באונה הימנית של בלוטת התריס, התקבל חומר דמי דל שהכיל קבוצות ספורות של תאים פוליקולרים עם גרעינים מוגדלים ובהירים. ב- Cell block נראו קבוצות בודדות נוספות עם אטיפיה. הממצא חשוד אך דל. מומלץ לחזור על הניקור בהקדם BETHESDA III

שלום רב. הניקור מחייב בירור נוסף. יש לגשת לאנדוקרינולוג או מנתח ראש צוואר להמשך בירור. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)