אולטרא סאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/10/2023 | 12:40 | מאת: צ

אונה ימנית בגודל תקין ,מרקם לא אחיד ,במעבר של האונה לאיסטמוס קשר איזואקוי בגודל כ8 ­X18 מ"מ­3 ­ TR , מעט ווסקולרי. אונה שמאלית בגודל תקין ,מרקם לא אחיד ,מספר קשריות הפואקוגניות קטנות עד 2X4 מ"מ­4 ­ TR

שלום רב. נשמע שמדובר בגידול שפיר אבל עקב גודלו ניתן לנקר אותו. ממליץ לבצע במרפאתינו ביחידת ה us ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (037645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)