Us צוואר רקמות רכות ובלוטות צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/10/2023 | 19:53 | מאת: בת אל

אים: בלוטת המגן: איסטמוס – לא מורחב, מרקמו אחיד. אונה ימנית: בגודל : 18*15 באורך 38 מ"מ. לא מוגדלת, מרקמה אחיד הודגמו שתי קשריות היפואקוגניות עד 5 מ"מ.. אונה שמאלית: בגודל- 15*14 באורך 37 מ"מ. לא מוגדלת, מרקמה אחיד. באספקט אחורי קשרית היפואקוגנית 5 מ"מ. רקמות רכות צוואר: מצד ימין – הדגמה תקינה של הרקמות הרכות. אתת תבלוטת לימפה במימדים: 22*6 מ"מ, ייתכן תגובתית. מצד שמאל - הדגמה תקינה של הרקמות הרכות. לא הודגמו בלוטות לימפה פתולוגיות. פראתירואיד - לא הודגמו בלוטות פראתירואיד מוגדלות דו צדדי

שלום רב, קשרים קטנים. יש לגשת לאנדוקרינולוג למעקב. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)