US צוואר יחידת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/09/2023 | 20:14 | מאת: שלומי

הדגמה סונוגרפית תקינה של בלוטות הרוק בלוטות התריס תקינות בעלת אונות בגודל תקין לא הודגמו קשריות לימפה מוגדולות גבולות סדירים שמאלית נגעים עד 0.26 סמ באונה ימנית שני נגעים היפואקוגנים עד 0.6 סמ האם יש מקום לדאגה או דרוש טיפול?

שלום רב, ממליץ לגשת לבדיקה ע"י אנדוקרינולוג. ניתן לתאם גם במרפאתינו בארם (03-7645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

02/10/2023 | 23:01 | מאת: שלומי אלוק

האם יש מקום לדאגה?

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)