בלוטות תריס ממצאי בדיקות CT

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/09/2023 | 10:46 | מאת: בלוטות ראש וצוואר

שלום אני לומדת סיעוד נתקלתי במקרה של בדיקת CT מה זה אומר ריטרוסטרנלית הודגם ממצא אובלי עד 15x35 מ״מ האם זה מסמן שיש משהו חשוד או לא?

שלום רב, זה ממצא שמחייב ניקור שלו לביופסיה והסתכלות ב CT. ניתן לבצע הכל במרפאתינו בארם- אסותא. 03-7645464. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)