תוצאות US איסטמוס לא אחיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/08/2023 | 09:57 | מאת: רחלי

תוצאות US בדגש על מהו איסטמוס לא לגמרי אחיד . " 2 אונות והאיסטמוס תקינים בגודל, מרקמם לא לגמרי אחיד, עם מס' קשריות היפואקוגניות בקוטר מרבי עד 0.3 סמ "בלוטות רוק תת לסתיות- תקין. הפרוטיס - תקין. אין קשרי לימפה מוגדלים לאורך הצוואר מ2 צדדים. BIRDAS 2 ימין ושמאל. מעקב שנתי.

שלום רב, לא משמעותי. אין צורך בבירור נוסף אלא מעקב עם US עוד כשנה ומעקב הרופא המטפל. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)