פענוח אולטראסאונד תרואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/06/2023 | 15:07 | מאת: רחל

להלן תוצאות אולטראסאונד תרואיד. מה המשמעות? האם לפנות למומחה? באיזה תחום? הסיבה לביצוע הבדיקה - מעקב , ברקע לימפומה . בוצעה השוו אה לבדיקה הקודמת - מ 19.01.2023 בלוטת המגן לא מוגדלת, מרקם לא אחיד . אוה ימית: קשר במראה ספוגי -כ *1.0 *0.8 מ"ס 0.6 אוה שמאלית: קשר במראה ספוגי -כ *1.0 .*0.6 מ"ס 0.6 ללא לימפהדופטיה -דו צדדי בלוטת פרוטיס ובלוטות תת ליסטיות ללא ממצא מוגדר לסיכום: קשריות במראה ספוגי פי על שתי אוות . רקמות של צוואר כולל בלוטות רוק ללא שיוי מהותי לעומת בדיקה קודמת.

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ להגיע למעקב ובירור אנדוקרינולוג. ניתן לבצע US איכותי יותר במרפאתינו בארם (037645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)