תוצאות אולטרסאונד בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

10/04/2023 | 14:52 | מאת: לאה

באולטרסאונד הודגמו באונה הימנית(לא מוגדלת) מספר ציסטות בגודל 0.4 היפווסקולריים ובאונה השמאלית (לא מוגדלת)ציסטה דומה גודל 0.3 האם אני צריכה להיות מודאגת מזה?

שלום רב, לא מדאיג. למעקב רופא המשפחה עם US אחת ל 6-12 חודשים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)