קשרית הטרוגני מעורבת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/02/2023 | 13:52 | מאת: שירני 36

שלום פרופסור חפץ, לאחר ניקור חוזר בשל ממצא בטא 1 לא אבחנתי. אציין כי האונה השמאלית גדלה מניקור קודם(לערך חודש) ממצאים בניקור: מימין קשרית הטרוגני מעורבת, ציסטית וסולידית בגודל 7.1*2.2 ס"מ נמשכת עד לאיסטמוס. משמאל קשר במראה דומה לקשר מימין שתופס את רוב האונה בגודל 5.1*3.2 ס"מ. TR2-3 האם בשל העובדה שהקשרית גדלה מעידה בהכרח על משהו חשוד? מה הכוונה קשרית מעורבת? קשרית קודמת בגודל : . 1.9*1.5 לתושבתך אודה.

12/02/2023 | 22:25 | מאת: שירני 36

מתקנת הגדלים התבלבלן. ימין- 1.7×2.2 שמאל-2.3×1.5 תודה

שלום רב, אם בוצע ניקור יש לוודא ששפיר ואם לא- יש לבצע. בכל מקרה לא נשמע מאוד מדאיג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)