גדילה של קשרית צד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/02/2023 | 10:24 | מאת: אפרתי

שלום פרופסור חפץ, האם גדילה של קשרית באונה שמאלית, מעידה על משהו מסוכן?לצורך ההשוואה: ביום 9.1.23 גודל קשרית צד שמאל : 1.9*1.5 כעת 6.2.23 2.3*1.5 עד לאיסטמוס ותופס את רוב האונה. האם גדילת הקשרית מעיד על משהו שחייב להתברר כמסוכן? אני לאחר ניקור שני וממתינה לתוצאות

שלום רב, לא מאמין לשינוי משמעותי תוך חודש. ממליץ לבצע US איכותי ואולי גם ניקור לביופסיה אם עדיין לא בוצע, במרפאתינו בארם (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)