2אדנומות נצפו באולרה סאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

27/01/2023 | 08:51 | מאת: בלוטת התריס

שלום רב, האם יש אמצעי לטפ באדומהבבלוטת התריס ללא ניתוח. אם כן מהי?מהו הניתוח הממולץ להוצאת הבלוטה שיש בה אדנומה?

שלום רב, יש להבין מהי התשובה הפתולוגית כי אדנומות בבלוטת התריס ניתן לאבחן מגידולים אחרים רק בבדיקה של כל הגידול אחר כריתה שלו. ממליץ לקבוע תור לבדיקה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)