תוצאות לאחר ניקור FNA

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/01/2023 | 13:06 | מאת: חני

שלום רב פרופסור חפץ,לאחר ניקור FNA. תוצאות הניקור: בטא 1. לא אבחנתי, נדרשתי לבצע ניקור חוזר,כי לא נלקחו מספיק תאים. האם עליי לדאוג?? האם זה מעיד על משהו? גודל הקשריות:ימין- 1.47*2.18 שמאל-1.9*1.5 כמו כן, בוצע ניקור בצד ימין בלבד. TIRADS3 תודה

שלום רב, לא מעיד על כלום מלמבד זה שלא נלקחו מספיק תאים בניקור. ממליץ לבצע שוב במקום עם פתולוג נוכח בבדיקה כדי לוודא שיש מספיק חומר לביופסיה. ניתן לתאם במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)