פיענוח us תירואיד t4

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/01/2023 | 20:54 | מאת: Hadar

שלום דר אונה שמאלית קשר אובלי עם גבול לובולרי בעל וסקולריזציה פריפרית בגודל 1.6 סמ מרקמו לא אחיד מה עלי לעשות?

שלום רב, נשמע שיש צורך בדיקור של הגוש לביופסיה תחת הכוונת US. ניתן לבצע במרפאתינו באסותא שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתלוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

22/01/2023 | 21:02 | מאת: Hadar

תודה על המענה המהיר, האם ע״ש מקום לדאגה?

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)