תיפקוד בלוטת התריס תקין בבדיקת הדם.אולם באולטראסואנד גילו מימצא כפי ש

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/01/2023 | 08:25 | מאת: יהודה נעים אלי

בדיקת אולטראססאונד של הצוואר: בלוטת התריס מוגדלת בעלת מבנה בלתי אחיד ללא גושים.מה זה אומר ואם צריך לטפל בזה ובאיזה אופן?

שלום רב, לא נראה שחייבים לטפל אך ממליץ להגיע לרופא אאג לבדיקה ומישוש גודל הבלוטה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)