קשרית הטרוגנית ציסטית וסולידית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/01/2023 | 14:40 | מאת: חן

שלום רב פרופסור,נמצאו לי קשריות בבלוטת התריס(בבדיקת הדמיה שערכתי לצוואר בשל בלט דיסק) לאחר ניקור FNA. בסיכום ביקור נכתב: באונה ימנית קשרית הטרוגינית ציסטית וסולידית.כנ"ל באונה השמאלית.(בוצע ניקור רק באונה ימנית) ועוד נכתב: בתחנה 3 משמאל,בלוטת לימפה 0.6 ס"מ במראה עגול. אשמח לתשובתך מה זה אומר. כי אני בחששון מרובות ובהתקפי חרדה. גודל הקשריות:ימין- 1.47*2.18 שמאל-1.9*1.5 תודה רבה

שלום רב, תשובתי לעיל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)