אולטסאונד בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/01/2023 | 23:19 | מאת: יאנה

שלום דוקטור להלן ממצאים אולטרסאונד עם Fna: אונה השמאלית: אזואקוגני, מוגבל היטב, מכיל אזורים ציסטיים בהיקף והסתיידות קולואידליות זעירות, גודל כ- 9*24*17 מ״מ. אשמח להסבר על הממצאים תודה

שלום רב, מרבית הסיכויים שמדובר בנדע שפיר. בגודל זה נראה שמומלץ ניקור תחת US לביופסיה. ממליץ להגיע למרפאתינו בארם לביצוע US ובמידה ואכן זה הממצא- לניקור שלו. מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)