קשרית בבלוטת התריס במעקב

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/12/2022 | 14:24 | מאת: דני

שלוח רציתי לשאול יש לי בבלוטת התריס קשרית 2 סנטים שאני עוקב אחריה האם היא עלולה להכאיב בבליעה האם זה ממש גדול עשיתי ניקור לפני שנה יצא שפיר האם צריך לבצע ניקור נוסף תודה על המענה שלך

שלום רב, יש לבצע US. במידה ויש שינוי בקשריות מומלץ ניקור חוזר. לא אמורות לגרום לכאב. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)