אולטראסאונד תירואיד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

27/12/2022 | 23:17 | מאת: Heva

עשיתי אולטראסאנד וזה התוצאה ‎הדגמה תקינה של הבלוטה מבחינת מבנה, ואקוגניות. ‎אונה ימנית בגודל1.7*1.4 ס"מ , ‎אונה שמאלית בגודל 1.8*1.6 ס"מ , הודגם פוליקו מורחב עד כ 0.2 ס"מ וממצא נודולארי איזואקוגיני בגודל 1.3*1.1*2.0 ס"מ עם זרימה ערה בתוכו , גבולות סדירים ‎אסטמוס לא מעובה ‎צוואר ‎בשרשרת צווארית ימנית הודגמו מס בלוטות לימפה בעלות מבנה וזרימה תקינים באורך עד כ 2.8 ס"מ ‎בשרשרת צווארית שמאלית הודגמו מס' בלוטות לימפה בעלות מבנה וזרימה תקינים באורך עד כ 1.6 ס"מ האם זה יכול להיות גידור סרטני? אני צריכה לעשות ניקור? מה המשמעות של התוצאה בבקשה?

שלום רב, הייתי מבצע ניקור לגוש הגדול יותר (2סמ). לאחר מכן להגיע עם התשובות לאנדוקרינולוג. כל הנ"ל יכול להתבצע במהירות ויעילות במרפאתינו בארם (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)