מיפוי בלוטת התריס ואלרגיות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/12/2022 | 20:34 | מאת: אנה

לאחר בדיקות דם, הופניתי למיפוי בלוטת התריס. עקב אלרגיות מסכנות חיים מהן אני סובלת כל חיי (אנאפליקסיס), האם ישנה סכנה בבדיקת המיפוי שבה מוזרק לדם חומר רדיואקטיבי? וחשוב מכך, האם ישנה בדיקה אחרת שניתן לבצע במקום המיפוי, שאינה פולשנית, לצורך אבחון הבעיות בבלוטת התריס?

שלום רב, תלוי מה הבעיה. יש לפנות לאנדוקרינולוג להמשך הבירור. אם קשה להשיג- ניתן לתאם במרפאתינו בארם באופן פרטי ובזמינות גבוהה (03-7645464) . בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)