אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

10/12/2022 | 19:37 | מאת: בלוטת התריס

היי ד״ר אשמח לחוות דעת בנוגע לתשובה לus : בלוטת התריס: איסטמוס מעובה מאוד ובתוכו קשרים סולידיים מעורבים בגודל עד 25 מ״מ -tr3 שתי אונות מוגדלות עם מרקם בלתי אחיד,מגושם, גס מאוד. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר לא הודגמו בלוטות פאראתירואיד מוגדלות בלוטות הרוק התת לסתיות והפרוטיס ללא ממצא אשמח לעזרתך,

שלום רב, הממצא אכן מצדיק ביופסיה אבל בגודל זה ההבראה ממנו הינה כמעט ללא יוצא מן הכלל. ממליץ להגיע לניקור תחת US בארם שם מתבצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (037645464). בהמשך ממליץ להגיע עם התוצאות למרפאתי. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)