ממצאי us צוואר - בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/12/2022 | 21:49 | מאת: רוני

ערב טוב רציתי לברר לגבי ממצאי אולטרסאונד צוואר הופניתי על רקע שיעול מתמשך שלא הגיב לשום טיפול אונה ימנית: הודגמו קשריות בעלת מחכות מעורבת עם מרכיב ציסטי בתוכה בגודל 1 סמ אונה שמאלית :הודגמו קשריות הגדולה איפואקאית בגודל 0.4 כל השאר תקין . רופא המשפחה אמר שלפי דעתו זה לוחץ על קנה הנשימה והפנה אותי לביופסיה . האם עלי לדאוג ? האם יש גידול ?

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש לבצע US וביופסיה כדי להיות רגועים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)