אדומה טוקסית וניתוח האונה בחיתוך

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/11/2022 | 21:56 | מאת: הודיה

נמצא אצלי אדומה טוקסית בבלוטה ימנית עם קשריות .הממצאים שפירים אך גודל האונה כ2ס''מ .פעילות יתר.מטופלת במטיבזול.הופניתי לניתוח בחיתוך מאחר ונאמר לי שטיפול ממושך בכדור זה הורס את הכבד.האם זו המוצא האחרון

שלום רב, הניתוח הינו הפעולה המתבקשת- יעילה וכמעט ללא סיבוכים. ניתן כיום לבצע גם ללא חתך חיצוני. ממליץ להגיע ליעוץ במרפאה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)